12 julio 2013

Scrumptious art!


Wouldn't it be marvelous to unite the pleasures of cooking, the joy of art and the always interesting way of llearning by reading?Caitlin Freeman thought so and that's why she created Modern Art Desserts, a Cookbook that gathers some of the most incredible pastries you will ever see. 

Freeman got the inspiration from the art exposed in the San Francisco Museum of Modern Art (SFMOMA) and decided to create wonderful and delicious desserts that visitors would love and remember.

Confectionery is in fashion these days and, with our kitchens full of cupcake books and our brains desiring to learn the recepies of the latest trend in New York's cafes, the cronuts, maybe its time to fill our ovens with amazing pieces of art that we can later eat.

What are you waiting for? It's time for you to become the artist.


¿No sería maravilloso poder unir los placeres de la cocina, el encanto del arte y la siempre apasionante manera de aprender leyendo? Caitlin Freeman pensó lo mismo y por eso creó Moder Art Desserts, un libro de cocina que recoge algunos de los postres más alucinantes que jamás verás.

Freeman se inspiró en las obras de arte expuestas en el Museo de Arte Moderno de San Francisco (SFMOMA) y decidió crear deliciosos postres que los visitantes llegasen a amar y recordar.

La repostería está muy de moda últimamente. Hemos llenado nuestras cocinas de recetarios de cupcakes y nuestras mentes de deseos por aprender la receta de la última tendencia en las cafeterías neoyorkinas, el cronut. Quizás ha llegado el momento de invadir nuestros hornos con piezas de arte que más tarde podamos comer.

¿A qué estás esperando? Ha llegado el momento de que seas tú la artista.

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